Кошницата ви е празна

faq

Често задавани въпроси към bg-parfumi.info

Как да поръчам от сайта ви?
Има няколко начина, единият е да добавите каквото си изберете от каталога в кошницата, да натиснете бутона "плащане" в горният десен ъгъл на страницата, да оставите данните си за контакт и да следвате инструкциите до финализирането на поръчката. Другият вариант е да ни се обадите като използвате телефона за контакт.
098-888-0000

Объркал съм си поръчката?
Ако вие сте объркали нещо с поръчката си това не е проблем след като се обадим за потвърждение вие можете да променяте всичко така, че просто изчакайте да ви потърсим.

Поръчах си, но още никой не ме е потърсил?
Ако сте си поръчали от сайта ни в работен ден, ние ще ви се обадим в период до 24 часа след като сте завършили поръчката, ако това не се случи моля обадете се на телефона за контакт или ни пишете чрез формата за контакт.

Колко ще струва доставката на парфюмите ми?
Можете да погледнете следната страница за доставка.

За колко време пристига моята поръчка?
Обикновенно ако направите поръчка в работно време до 12 часа на същият работен ден, ние ще имаме възможност да изпратим пратката чрез куриера и ако във вашето населено място има офис на Тип Топ Куриер то на следващият работен ден пратката ви ще е при вас.

В кои градове има офис Тип Топ?
Това можете да разберете като посетите ето тази страница

Пратката ми все още не е пристигнала какво да направя?
Ако очаквате пратката си повече от 3 работни дни и тя все още не е при вас моля свържете се с нас като използвате телефона за контакт.

Пратката ми пристигна, но има проблем?
Ние препоръчваме винаги да проверявате своята пратка при получаването и от куриера, ако има някакъв проблем моля обадетени се веднага и ние ще го оправим.

Тестерите оригинални ли са?
Да тестерите са 100% оригинални и нямат разлика с оригиналните парфюми нито като трайност нито като продълнителност на уханието или пък интензивност. Вие получавате 100% автентичен парфюм и гаранция за това.

Парфюмите оригинални ли са?
Да всички парфюми които предлагаме в каталога без значение дали са с опаковка или без са абсолютно оригинални и с гарантирано качество!

Искам да върна един или повече парфюми?
Ние разбираме това, и ще уважим желанието ви, връщането на продута е за сметка на клиента независимо дали го връщате чрез куриер или лично, като вие трябва да го върнете във вида в който сте го получили с целуфан (може да е разпечатан това не е проблем).

Също така вие трябва да възстановите и подаръците които сте получили с поръчката си били те безплатна доставка или подарък парфюм или друг вид подарък. Това може да се случи до 7 дни след покупката.

Кога и как ще ми върнете парите за парфюма или ще го размените?
При установен проблем от вас и след като ние сме уведомени при условие че вие искате да ви върнем парите това ще се случи веднага след като ни изпратите парфюма обратно към нас с платена доставка от вас чрез куриер по ваш избор, или лично предаване. 

Ако желаете да разменим парфюм ние ще ви го изпратим веднага след като вие сте ни изпратили парфюма.

Искам да поръчвам на едро какво да направя?
Свържете се с нас на телефона който сме оставили за връзка.