Кошницата ви е празна

Парфюми Kenzo от bg-parfumi

 

Kenzo, парфюми в Японски стил от Франция

Kenzo е основана през 1970-та година от дизайнера Кензо Такада, роден и израстнал в Япония той преподава няколко години в Модният Университет Бунка в Токио. Той се мести в Париж през 1964-та година и няколко години след това основава своята компания. Kenzo става известен с това, че той пренася традиционният Японският стил и мулти-културизъм чрез своята мода и го представя по един перфектен начин.

↓ прочети още...

Парфюмите на кензо стават реалност през 1987-ма година с пътвият парфюм на компанията Kenzo for Women, въпреки, че за пъри се смята Кинг Конкг от 78-ма, който е бил част от колекциите в неговият първи бутик "Jungle Jap". Компанията прави истински удар с появата на Kenzo Flower, който много бързо печели сърцата дори на по-критичните фенове на компанията.

Kenzo притежава в своят актив повече от 82 парфюма. Те са създавани благодарение на неговият труд и този на дизайнери като Даниела Андриер, Алберто Морилас, Кристин Негел, Франкос Деманши, Беноит Лапоуза, Антони Лий, Оливър Кресп, Соня Констант, Жан Жакес, Оливър Полже и много други.