Ново от DIor – J`Adore Voile de Parfum

Теоко Братанова 17.07.2013 Коментарите са изключени
Ново от DIor – J`Adore Voile de Parfum

Тази пролет Dior ни зарадва със своят нов дамски парфюм който беше лансиран специално за пролетта на 2013-та година. Името му е  J`Adore Voile de Parfum и той наследява завета оставен му от основателя на цялата линия, парфюмът който е толкова обичан и е символ на женствеността J`Adore от 1999-та година. Новият аромат е цветен с мускусни нотки и пудрена основа. Той оставя следа върху нежната дамска кожа точно като перце което нежно я докосва. Характеристиката на парфюма препуска лудо от неустоима чувственост до рафинираната елегантност която се усеща от цветните му акорди.

Неговата композиция е изключително изчистена само с три нотки, но така съчетани, че да се получи ефект който дълго няма да можете да забравите.

Пирамида на уханието му

Връхни нотки
Damask Rose

Сърдечни нотки
Tuscan Iris

Базови нотки
White Musk

Композицията разцъфва със своите стилни нотки от Дамаска Роза отглеждана в България или Турция която съвсем невинно си стои във връхните нотки. Сърдечните нотки идват директно от Тускана извлечени от Ирисът който расте там. Базовите нотки са изградени единствено от бял мускус придаващ една завършена уникалност на аромата.

Бутилката запазва основният дизайн The bottle features J’adore, но включва новият пулверизатор, създаващ облак от уханието дори и с най-леко натискане. J’Adore Voile de Parfum ще се предлага във варианти от 75 и 125 ml Eau de Toilette.

 

Comments are closed.