6 чудесни парфюма за Свети Валентин

Теоко Братанова 09.02.2014 Коментарите са изключени
6 чудесни парфюма за Свети Валентин
parfumi

Парфюми за Св. Валентин

Свети Валентин е световен празник, но не само това!
Той е празник който сплотява хората, независимо в коя точка на света живеят, той събира чувствата им и ги прави по-силни.

Но какво е един празник без подходящ подарък?
Ако обичате някой бихте искали да му подарите нещо нали?
Нещо което да му хареса и да го зарадва?

Какво ще кажете за тези парфюми?

Защо не? Парфюмът винаги е бил добър подарък както за мъжете така и за дамите! Парфюми са се подарявали още от дълбока древност, само че тогава са били доста скъпа и недостъпна за обикновените хора стока, докато сега вече можете да намерите парфюми на доста добри цени каквито са и цените на парфюмите в bg-parfum.info

Ето го и списъкът с 6-те парфюма

Alien Thierry Mugler
1. Alien директно от Thierry Mugler – парфюмът който постоянно увеличава своите почитатели година след година, който беше лансиран през 2005-та година със своята сюрелиастична рекламна кампания. Изберете този бутиков аромат и няма да сбъркате ако го подарите за Свети Валентин!

Classique Jean Paul Gaultier
2. Classique лансиран от Jean Paul Gaultier – още през 1993-та година когато ухание се появи на сцената предизвика неимал дотогава интерес към линиите с парфюми на марката. Уникалният дизайн и класическият аромат го правят идеален за подарък.

Coco Mademoiselle Chanel

3. Coco Mademoiselle на Chanel може да разтопи всяко нежно дамско сърце със ароматът си който ще я отличи от останалите. Подарете този парфюм за Свети Валентин на своята дама и изберете краткият път по който ще завладеете сърцето и.

212 Men Carolina Herrera

4. 212 за мъже от Carolina Herrera е парфюмът с който да зарадвате любимият си! Сам по себе си парфюмът е един от най-търсените мъжки парфюми от Carolina Herrera и ако го изберете определено няма да сбъркате защото негови създатели са Ан Готлиб, Алберто Морилас и Росендо Матю, а както знаете те не правят парфюми които са семпли!

The One for Men Dolce&Gabbana

5. The One за мъже от Dolce&Gabbana е парфюм без аналог, който е стилен във всяко едно отношение. Италианският привкус се усеща във всяка една молекула която се допре до кожата ви. Интензивен, стилен и създаден от Стефано Габана, парфюмът предлага аромат който няма да откриете на друго място.

 

 

1 Million Paco Rabanne6. Парфюмът 1 Million на Paco Rabanne – е златна възможност с която имате шанса да зарадвате любимия на този голям и общ празник с един от най-емблематичните парфюми за последните години, който видя бял свят и покори всички пазари.

Ако горните предложения не са достатъчни можете да видите още parfumi за Свети Валентин.

Comments are closed.