Bvlgari Omnia скъпоценната серия с парфюми от Bvlgari

Теоко Братанова 11.07.2013 Коментарите са изключени
Bvlgari Omnia скъпоценната серия с парфюми от Bvlgari

Bvlgari Omnia, серията парфюми на Bvlgari, която беше основана през 2003-та година с лансирането на първият парфюм, ако можем да го наречем основател Omnia. Цялата линия носи неговото име както и всеки следващ парфюм който се е появил или ще се появи и се брои за част от нея.

Bvlgari Omnia

perfume Omnia Bvlgari Omnia
от 2003

perfume Omnia AmethysteBvlgari Omnia Amethyste
от 2006

perfume Omnia CoralBvlgari Omnia Coral
от 2012

perfume Omnia Crystalline Bvlgari Omnia Crystalline 
от 2005

perfume Omnia Green JadeBvlgari Omnia Green Jade
от 2009

По-горе можете да видите всички парфюми които носят името Omnia, това са ухания от различен характер, с различно ухание и абсолютно различен заряд. За пример нека вземем първият парфюм Bvlgari Omnia от 2003-та година . Композицията му е доста разнообразна и колоритна. В нея се срещат нотки като мандарина, джинджифил, шафран, пипер и кардамон, акорди от градински чай, канела,бадеми и шам-фъстък, бобова тонка, сандалово дърво, бял шоколад и топли дървесни нотки. Както сами видяхте композицията на това ухание съвсем лесно и безкористно може да бъде наречена пищна.

То е подходящо за ползване през есента или пък през пролетта, възможно е да се ползва и през лятото за ползване през деня. Уханието ума умерена интензивност и добра трайност.

Другият пример който искам да дам е с Bvlgari Omnia Crystalline, неговото ухание можем спокойно да наречем най-ефирното от линията. Изключително ненатрапващо се и в същото време запомнящо се ухание съчетаващо нотките на сладка и сочна круша и зелен бамбук, акорди от кайсия, лотус и чай допълнени с дървесни нотки, мускус и дъбов мъх.

Защо да изберем парфюм от линията?

Ами със сигурност не е задължително, но според мен за всеки си има по нещо, линията обхваща голяма част от стиловете в парфюмерията, като успява да запази високо ниво на уникалност и качество. Личният избор си остава личен, както и преценката, но парфюмите от серията Omnia определено заслужават внимание!!!

Comments are closed.