Gucci Flora 1966 новото ухание за 2013-та година

Теоко Братанова 07.07.2013 Коментарите са изключени
Gucci Flora 1966 новото ухание за 2013-та година

Gucci ще представи ново специално издание в лимитирана серия на последовател на Flora от 2009-та година. Новото ухание е наречено Flora by Gucci 1966, вдъхновено от принта „Flora“ който е бил изобразен на шала специално суздаден за Грейс Кели. Парфюма ще се появи по витрините към есента на 2013-та година в месеците между Септември и Октомври.

Flora 1966 е кипарисово-цветен аромат който съчетава елегантността и чувствеността на дамското докосване. Тъмен и пикантен с изключително топла база, това ще бъде основната част от аромата на новият парфюм за жени от Gucci. Уханието ще бъде покрито от своята елегантна черна бутилка която ще бъде само в един вариант от 100ml, а концентрацията на ароматни масла ще бъде равна на Eau de Parfum.

Пирамида на уханието

Връхни нотки
Bergamot Bourbon Pepper

Сърдечни нотки
Peony Rose

Базови нотки
Patchouli Vetiver Musk

Връхни нотки: Пипер и бергамот;
Сърдечни нотки: роза и божур;
Базови нотки: ветивер, мускус и пачули.

Както вече споменахме новото ухание ще бъде лансирано специално за есента на тази година, и също така то е предвидено за ползване именно в този сезон. То ще се характеризира с продължителна и умерена до висока интензивност, която естествено както на всички парфюми от Гучи ще бъде перфектно балансирана и няма да се натрапва излишно.

Comments are closed.