Lancome Tresor L`Absolu новият парфюм за 2013

Теоко Братанова 14.07.2013 Коментарите са изключени
Lancome Tresor L`Absolu новият парфюм за 2013

Тази година Lancome  обнови колекцията си стартирала с легендарният Tresor от 90-та година, предлагащ невероятно женствена композиция съчетание от цветни нотки и дълбоки и топли дървесни акорди допълнени от съблазняващите и интензивни нотки от кожа. Новият аромат Lancome Tresor L`Absolu  на тази кипарисово-цветна композиция  акцентира върху изчистените подтонове от кожа, създадени с мисълта за чувствата, любовта и безвременната красота.

Дамаската Роза със своят интоксикиращ аромат се усеща още след първите капчици образувани от пулверизатора, уханието му е изключително реалистично и привлекателно. Малко след тези нотки започват да се усещат и пикантните нотки които идват от разнообразните акорди от подправки подготвящи сцената за бързо изветряващите нотки от розата от вида Центифолия, допълнени с елегантното ухание на белият жасмин. Композицията започва все повече и повече да се задълбочава и стопля със смесицата от пачули и сладкият аромат на бензоин, докато топлотата е завършена с уханието на ванилията. И като финал може да се долови мириса на чиста кожа, който донася финализиращият завършек на цялата композиция на Lancome Tresor L`Absolu.

 

TRESOR L’ABSOLU 2013

Дамаска роза и подправки
Роза Центифолия, жасмин, Пачули
Бензоин, Кожа, Ванилия

Новият аромат на Tresor L’Absolu пристига в стандартната и добре позната бутилчица използвана от оригиналът от 90-та година, но този път с черна горна основа и капачка с гравирано новото име. Уханието ще се предлага в 100мл Eau de Parfum и ще стане реалност през края на лятото на 2013-та година.

Comments are closed.