Moschino Forever Sailing новото ухание за 2013-та от Moschino

Теоко Братанова 05.07.2013 Коментарите са изключени
Moschino Forever Sailing новото ухание за 2013-та от Moschino

Moschino Forever който беше представен през  2011-та година това лято се сдоби с последовател Moschino Forever Sailing за чийто създаване авторите му черпят вдъхновение от морските пътувания, мириса на море и приключенията. Новото ухание е подходящо за по-младите и по-атлетични мъже.

При представянето на новото ухание креативният Директор на Мошино Росела Жардини каза: „Аз винаги съм черпела вдъхновение от морето. Не само заради карасивите блясъци отразявани от красивите му сини води, но и заради енергията която предава, заради неговият прекрасен аромат.“
Новият аромат на MOSCHINO FOREVER SAILING предлага неустоимо съчетание от прохладна мента, свежи цитрусови плодове и грозде във връхните нотки съвсем незабележимо преминаващи във сърцето от лавандула и хвойна. Базовите нотки на уханието са съставени от завладяващият аромат на мускус, пачули и кехлибар.

Аромата идва в стандартният за линията флакон но този път цвета на ароматната течност е оцветена в синьо, подчертаващ морският произход на парфюма. След премиерата му през Юни 2013-та беше обявено че той ще има 3 разновидности от 30,50 и 100мл които ще са с концентрация на Тоалетна вода.

Ако искате да видите всички предложения просто цъкнете върху парфюми Moschino или просто дамският MOSCHINO FOREVER от 2011-та година.

Comments are closed.